200-årsjubileum for Grunnloven

Tirsdag 11. mars kl 19.30 var det markering av grunnlovsjubileet i Kvinesdal kirke. Dette var på dagen 200 år etter at Feda og Kvinesdal menigheter var til stede i kirken og valgte utsendinger til amtsmøtet som igjen valgte utsendinger til Riksforsamlingen på Eidsvoll.

På programmet stod miniforedrag av Torbjørn Ougland om hva som gikk fore seg lokalt våren 1814 fram til Riksforsamlingen ble samlet på Eidsvoll. Scola Vocalis deltok også på markeringen. Ordfører Svein Arne Jerstad leste opp fullmakten som ble sendt med utsendingene til amtsmøtet for Lister Amt som ble holdt på Feda 16. mars.
Bilder tatt av Solfrid S. Økland

Bilder tatt av Solfrid S. Økland

En tanke om “200-årsjubileum for Grunnloven

  1. Flott markering .Vi gjorde en utmerket innsats med våre sanger .Har hørt fra andre at Schola Vocalis var de som gjorde det til en minnerik kveld.
    Ivar

Det er stengt for kommentarer.